Εστιατόριο Milos (Hilton)

Κάθε γωνιά του Hilton Αθηνών κρύβει και μία ιστορία: Το Εστιατόριο Milos (Hilton) με τα διάσημα πιάτα που σείουν με τον ρυθμό τους την πόλη.

www.hiltonathens.gr
ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΝΙΑ

Το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία (Ονομασία της πρόσοψης στα γαλλικά: Hôtel Grande Bretagne) είναι από τα πιό πολυτελή και ακριβότερα ξενοδοχεία στην Ελλάδα και τη νότια Ευρώπη.

BASE GRILL steak house

Ο ορισμός του καλού φαγητού έχει μόνο μια ανάγνωση: μπορεί να μην θυμάσαι το όνομα του πιάτου που δοκίμασες αλλά ανακαλείς τη χαρά, το ξάφνιασμα, την ισορροπία, την ευτυχία.

www.basegrillathens.gr
Cookoovaya

Οι πέντε μάγειροι είναι οι οικοδεσπότες και μαζί με την ομάδα της Cookoovaya φροντίζουν ώστε κάθε επίσκεψή σας, να σας μένει αξέχαστη. Δεν είναι απλώς και μόνο το φαγητό, είναι η φιλοξενία διαμέσου του φαγητού. Νόστιμο φαγητό, φτιαγμένο με τη γνώση, το πάθος και τις εμπειρίες τους. Η Cookoovaya δεν απαιτεί οδηγίες λειτουργίας: τη ζείτε όπως θέλετε.

www.cookoovaya.gr
Hoocut

Γιατί το σουβλάκι ποτέ δεν θα έπρεπε να είναι απλή υπόθεση. Γιατί Hoocut σημαίνει 'επιστροφή' στη βάση της ελληνικής γαστρονομίας

www.hoocut.com
Nolan

Ο ταλαντούχος Σωτήρης Κοντιζάς ήταν η ιδανική περίπτωση, όχι μόνο λόγω της προηγούμενης πολύτιμης εμπειρίας του, της τεχνικής και της εκπαίδευσής του, αλλά επειδή από παιδί, λόγω της Γιαπωνέζας μητέρας του, μυήθηκε στην κουζίνα της Άπω Ανατολής, με προσθήκες όμως και πινελιές ελληνικές.

www.nolanrestaurant.gr
Γίδι

Στα must όμως της κουζίνας, τα οποία δεν θα πρέπει με κανένα τρόπο να προσπεράσετε, είναι και οι εκπληκτικές (σύζουμες) μακαρούνες, ο τραχανάς και -για τις πιο δροσερές βραδιές- η σούπα (κοιλιά ή πόδι).

www.gidi.gr
Μπαλκόνι στις Κυκλάδες

Το εστιατόριο Μπαλκόνι στις Κυκλάδες στην περίοχη του Καρέα στον Βύρωνα σας υποδέχεται, όλο το χρόνο, σε έναν κομψό χώρο με μαγευτική θέα, από τον Λυκαβηττό έως τη θάλασσα του Αργοσαρωνικού

www.balconycyclades.com
Ανφάν Γκατέ

Ένα ολοήμερο καφέ - μπαρ - φαγάδικο που δικαιολογεί τη θέση του μέσα σε ένα ίδρυμα τεχνών φέρνοντας έναν ευρωπαϊκό, αρτίστικο αέρα στην πόλη. Με ελληνικές γεύσεις από ελληνικά προϊόντα και ελληνικά κρασιά αποκλειστικά από ελληνικές ποικιλίες σταφυλιών. Ένα opening με γούστο και άποψη.

www.balconycyclades.com
Hytra

Το εστιατόριο «Hytra» έχει αναπτύξει την γαστρονομική του ταυτότητα με βάση την προσέγγιση και τον επαναπροσδιορισμό της πλούσιας πολιτιστικής κληρονομιάς της ελληνικής γαστρονομίας, δίνοντας μια σύγχρονη έκφραση στην εκτέλεση και την παρουσίαση των πιάτων.

www.hytra.gr
Ζάχαρη & Αλάτι

Το Ζάχαρη & Αλάτι wine restaurant, στους πρόποδες του Λυκαβηττού στο Κολωνάκι στεγάζεται σε μια παλαιά αστική Αθηναϊκή κατοικία της δεκαετίας του ’20.

www.zaharialati.gr
Prima Plora

A plate of food, eaten in a restaurant or at home, the taste and the quality depends on the raw materials we use.

www.primaplora.gr
Matina Restaurant

www.matinarestaurant.gr

get the latest from logancee

Μείνετε σε επαφή μαζί μας!